Gratis artikelen uit Toekomst

Actueel

Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties 2020-4

di 16 feb 2021

Terwijl we opgroeien, krijgen we vaak een verwijzing naar de toekomst waarin alles helder zal worden, we meer zouden mogen en zelf steeds vaker aan het stuur zitten. Zeker als het gaat om eigen ontwikkeling en leren. Terwijl ik dit schrijf, zitten we in de tweede lockdown en ziet het leven en vooral de toekomst er heel spannend en anders uit. De toekomst voorspellen, ook al willen we dat heel graag, blijkt lastig en we gebruiken enorm vaak het verleden als bron. Om er vervolgens achter te komen dat het er toch ook heel anders uit kan komen te zien…

Lees meer en neem een abonnement!

Download gratis


– Praktijk
Meer lef en innovatie zonder crisis
Egbert Edelbroek & Lennert Böhmer


– Theorie
Van comparatieve naar persoonlijke excellentie: In gesprek met Marianne van Woerkom
Jolanda Botke


– Inspiratie
De toekomst is voorspelbaar
Ger Driesen

U heeft al een digitaal abonnement op het Tijdschrift voor ontwikkeling in Organisaties voor slechts € 22 per jaar!