Weggeefactie: De Binnenkant

Actueel

Alles wat we beleven als adviseur maar niet durven vertellen

di 13 apr 2021

‘Je bent zelf je belangrijkste instrument’, is een gevleugelde uitspraak onder adviseurs. Maar wat betekent deze oproep eigenlijk? In De Binnenkant delen tien ervaren adviseurs hun belevenissen; en dat doen ze in volle eerlijkheid. Je wordt in hun binnenkant toegelaten: in hun gedachten, gevoelens en twijfels tijdens het werk. Ze delen de reflecties die ze achteraf hebben; het zoeken naar betekenis, praktijktheorie en concepten. Zo laden zij het begrip ‘jezelf als instrument’ in het adviesvak.


In deze persoonlijke verhalen schuilen herkenbare dilemma’s en universele thema’s. Professionaliteit is niet compleet als je niet ook de binnenkant, de persoon van de adviseur mee-neemt in je werk. Dit boek laat zien hoe waardevol dat oppakken van de binnenkant kan zijn. We verwachten dat je zal glimlachen van herkenning en hopen dat het je tot nadenken, twijfel en reflectie zal aanzetten. 

Wij geven drie exemplaren van De Binnenkant weg. Deze weggeefactie loopt tot en met woensdag 5 mei. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

 

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden meegenomen