Het Ronde Vierkant

Actueel

wo 17 nov 2021

Hoe laat je vastgeroeste organisaties opnieuw draaien?
Welke winst levert een beweeglijke organisatie jou op?
Welke hybride oplossingen biedt het rondevierkantperspectief?

Dat de wereld steeds sneller evolueert, is oud nieuws. Toch passen organisaties zich vandaag niet snel genoeg aan en zijn de geleverde inspanningen vaak ontoereikend.

Het ronde vierkant daagt je uit om je organisatie te sturen vanuit een nieuwe bril: een vierkante, een ronde of een hybride. Zo zie je alles minstens duaal, misschien zelfs multifocaal, en leer je hybride te kijken. Zo leer je te handelen vanuit rond én vierkant, af te ronden wat te hoekig is en bij te vijlen wat te rond is.

Aan de hand van talrijke concrete voorbeelden uit het bedrijfsleven slaat dit boek de brug tussen inspirerende ideeën en realisatie. De kunst bestaat erin het beste van organisatiepolen met elkaar te verbinden.

Pascal Van Loo brengt als arbeids- en organisatiepsycholoog 28 jaar praktijk, visie en onderbouw samen. Hij experimenteerde als change manager en -architect met de meest innovatieve vormen in gebeitelde organisaties.

In samenwerking met Lannoo Campus uitgevers mogen we vier exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met woensdag 1 december. Winnaars worden via
e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie