Weggeefactie: De Sweet Spot van Leiderschap

Actueel

Waar visie, autonomie en motivatie samenkomen

di 15 nov 2022

Deze tijden vragen om ander leiderschap. Peter Nientied en Jantien Martin hebben een leiderschapsmodel ontwikkeld gebaseerd op een alternatieve kijk op leiderschap, met zelfleiderschap als basis, ondersteund door empowering leidinggevenden die verantwoordelijkheden en zeggenschap delegeren om gedeeld leiderschap in teams te stimuleren. Daar waar zelfleiderschap, empowering leiderschap en gedeeld leiderschap samenkomen, ontstaat een vliegwiel. Dit is de sweet spot van leiderschap.

Hoe je de sweet spot van leiderschap benadert, wordt met aansprekende voorbeelden en praktische stappen in het boek uitgelegd. Door aan de slag te gaan met de inzichten en strategieën uit dit boek wordt het leiderschap meer gedeeld en nemen het werkplezier, de autonomie en de motivatie toe, en daardoor het succes van de organisatie.

Lezers kunnen een gratis quick scan zelfleiderschap doen, en een uitgebreide scan met werkboek om te beoordelen of zelfleiderschap goed inzetbaar is in de organisatie en bij coaching. Ook is een white paper met meer uitleg over zelfleiderschap beschikbaar

In samenwerking met de auteurs mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 30 november. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.


Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.