Maandag 25 september

7 Perspectieven op leiderschap

Inzichten uit executive coaching

 

Welke perspectieven op leiderschap zijn in deze snel veranderende wereld essentieel als leider? Hét leiderschapsboek van 2023 bundelt de jarenlange ervaring van vijf senior executive coaches. De 7 perspectieven zijn gerangschikt van binnen naar buiten, van kleiner naar groter. Op deze middag delen de auteurs hun inzichten en praktijkvoorbeelden, methodieken en handvatten. Ontdek hoe je een blijvende stempel kunt drukken op de toekomst van je organisatie én jezelf!

Voor- en achteraf is ruim gelegenheid voor ontmoetingen met executives uit 5 verschillende netwerken.

Annette Mosman, ceo APG en Topvrouw van het Jaar 2022:
Met alleen goede intenties kom je er niet, dat maakt ‘Zeven perspectieven op leiderschap’ nog weer eens duidelijk. Je moet als leiderschapsteam hard werken. Elke dag opnieuw, en allereerst aan jezelf. De bundeling van inzichten van ervaren executive coaches nodigt daartoe uit. Met theoretische kaders, maar ook met mooie praktijkvoorbeelden. Dit boek daagt je als leider uit om oprecht en met zelfspot in de spiegel te kijken.

Bij aanmelding ontvang je:

  • het boek 7 Perspectieven op leiderschap 
  • een gratis digitaal jaarabonnement op het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties