Beste L&D-professional,

als aanbieder van Learning & Development (L&D)-activiteiten maak je bepaalde keuzes, bijvoorbeeld over welke interventies je aanbiedt, waarom en hoe. Maar ook keuzes over hoe je een rol als L&D-professional uitvoert. Met een team van acht collega’s doen we in het najaar van 2023 onderzoek naar de keuzes die binnen L&D gemaakt worden en de effecten die deze keuzes hebben op L&D-organisaties (of -afdelingen) en hun klanten.

Daarvoor nodigen we alle managers van L&D-organisaties (of afdelingen), ontwikkelaars, opleiders, trainers en coaches in Nederland en Vlaanderen uit om onze vragenlijst in te vullen. Dan doen we samen met de NRTO, Develhub, VOV en het People Management Center van Tilburg University.

De vragenlijst is zowel bedoeld voor professionals in organisaties die zich primair bezighouden met L&D, als voor collega’s die verbonden zijn aan een interne L&D-afdeling. Helaas zijn organisaties die door de overheid bekostigd onderwijs uitvoeren uitgesloten van deelname.

Meerdere professionals in een organisatie kunnen de vragenlijst invullen. Graag zelfs. Ook zzp’ers kunnen meedoen. Het kost je ongeveer 15 minuten en – als je je gegevens achterlaat – krijg je begin 2024 als eerste informatie over best practices en strategieën in opleiding en ontwikkeling, (psychologische) kosten en baten van verschillende L&D-activiteiten voor L&D-professional en deelnemers en het verschil in zienswijze tussen management, ontwikkelaars en opleiders, trainers en coaches.

Wil je meer weten of deelnemen, klik dan op deze link https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_bKsGZ6XRuHe3x9Y

Je kunt de vragenlijst invullen tot 10 november 2023.

Alvast veel dank voor je deelname,
Tilburg University – Departement Human Resource Studies
Rob Poell, Marianne van Woerkom, Sasa Batistic, Robin Bauwens, Botke, Keri Pekaar, Yuri Scharp, Tom Junker, Marta Bergmans, Jolanda Botke