Z11 – Een gelukkig en succesvol leven leiden

Auteur: Nicole Loeffen

Herken je dat? Het lijkt het perfecte plaatje: een goede baan, fijne vrienden en een betrokken familie. De keerzijde is dat iedereen op jou rekent en jij van hot naar her rent.

Je verlangt naar iets, of er is juist iets dat je kunt missen als kiespijn. Je gunt jezelf geen tijd – of je weet niet waar te beginnen – om te ontdekken wat je dan wél echt gelukkig maakt.

Dit MeGaZin kan je op weg helpen. Het is een verzameling van ervaringen, kennis en wijsheid van Nicole zelf (Me), die ze speciaal voor jou schreef, zodat jij er in jouw werk en leven je voordeel mee kunt doen. Ga experimenteren om een positieve verandering te realiseren. Ontdek wat jouw leven Zin geeft, wat jou blij, gelukkig en succesvol maakt.

Ook geschikt om lekker in te bladeren en als losse stukjes kriskras door elkaar te lezen.

De 11 ingrediënten voor meer geluk en succes vormen samen een lemniscaat, waarin je oneindig rond kunt blijven bewegen. Jij kiest waar je versnelt of vertraagt. Blijf dit regelmatig doen, want alleen jij Z11 kunt bepalen wat jou gelukkig maakt en hoe jij succes ervaart, dus neem de leiding over je eigen leven!

Zodat ook jij vandaag nog bewustere en vooral je eigen keuzes kunt maken, want het is jóúw leven.