Begeleid jij als (team)coach diverse teams waarin tegenspraak ontbreekt of wellicht teveel aanwezig is? Of krijg jij zelf wel eens tegenspraak? Dan is dit event iets voor jou.
Tegenspraak, kun jij het hebben? Dat is een zeer essentiële vraag want of je tegenspraak kunt hebben (of niet) bepaalt veel binnen een team, een organisatie en ook binnen een gezin.
Hoe met tegenspraak wordt omgegaan, kan bepalend zijn voor een sfeer binnen een team, de wijze van (open) communicatie, de basis van vertrouwen.

Durf je in de spiegel te kijken of je tegenspraak ECHT kunt ontvangen en laat je dat ook ECHT in je gedrag zien? Hoe betrouwbaar ben jij voor anderen in dat wat je zegt en dat wat je doet?

En ook kun / durf je tegenspraak te geven? Ja, tegenspraak is heel ingewikkeld omdat we erbij willen horen en als we tegenspreken, lopen we hiermee een risico.
En het wordt nog lastiger als er sprake is van machtsverschil. Waar blijf je jezelf en wanneer pas je je aan?

Laat je bij dit event inspireren en kom luisteren naar 2 keynote speakers Frank Weijers en Michelle van Tongerloo, een live podcast door Heleen Siebert en volg 2 interactieve workshops (je kunt kiezen uit 5 workshops).

Op de geweldige locatie van Beachclub Degreez in Panheel (L) met een heerlijke lunch en na afloop nog een borrel met hapjes en keuze uit 1 van de 3 boekjes van Frank Weijers.

Na deelname aan het event heb je een antwoord op de vraag: kun je tegenspraak hebben? Door ervaringsleren krijg je diepere inzichten in hoe jij omgaat met tegenspraak.
Zowel het geven als het ontvangen. Wie weet kun je het zelfs verwelkomen en leren omarmen.

Dus meld je aan. Tot 1 september met een vroegboekkorting en bij bestelling van 4 kaarten of meer nog eens 10% korting.

Datum: Vrijdag 15 november 2024 
Plaats: Beachclub Degreez in Panheel (L)

Meer info…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *