Vitaliteit is de kracht waar je hart van opspringt en die je energie laat stromen. In vitaliteit vinden je geest en lichaam elkaar: leven vanuit passie, enthousiasme en motivatie, en de fysieke capaciteiten om dit waar te maken. Een vitaal mens is lichamelijk beter belastbaar, mentaal weerbaarder, heeft emotionele veerkracht en ervaart zingeving en voldoening. Geen wonder dat coaches zich in toenemende mate richten op vitaliteit!

Tijdens de Dag van de Coach 2024 staat vitaliteit in de spotlights. Dit congres brengt verschillende visies bijeen en belicht het thema vanuit wetenschappelijk en filosofisch oogpunt, maar ook vanuit persoonlijke inspiratie en de praktijk. Zo zal Esther van Fenema je meenemen in haar keynote “Gezonde Patronen”, komt Denker des Vaderlands Marjan Slob aan het woord met haar keynote “Over vitaliteit en zien wat er echt is” en spreekt Annet de Lange over “De nut en noodzaak van evidence-based psychologische coaching”. 

In de sessies ervaar je wat vitaliteit voor je cliënten, teams en organisaties kan betekenen, maar ook voor jou als coach. Jouw vitaliteit als coach staat in directe wisselwerking met de vitaliteit van je cliënten! 

Datum: Dinsdag 26 november 2024 
Plaats: Congrescentrum de Reehorst Ede

Meer info…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *