Actueel

2x gratis ticket voor LEARNTEC 2020

di 08 okt 2019

LEARNTEC 2020 - Europe’s #1 in digital learning

Van 28 tot 30 januari 2020 lokt de beurs weer meer dan 11.600 internationale beslissingmakers uit industrie, raadpleging, handel en bedrijf alsook uit onderwijsinstellingen naar het Zuidwesten van Duitsland.  Op LEARNTEC in Karlsruhe kan u zich bij meer dan 340 exposanten uit 15 landen bevragen naar de mogelijkheden van digitaal leren. Van VR/AR over Blended Learning of het inzetten van Artificial Intelligence – De bezoekers vinden voor hun concreet probleem verschillende oplossingen en kunnen deze ter plaatse ook live uittesten en ervaren. Het begeleidende congres tijdens LEARNTEC brengt over 3 dagen beknopte, praktijkgerichte kennis over. In totaal zullen meer dan 300 sprekers hun kennis delen met het publiek tijdens lezingen en workshops.

Met de centrale ligging in Zuidwest Duitsland, aan de rand van de Rijn en grenzend aan Frankrijk, speelt Karlsruhe op vlak van zowel technologie als wetenschap een grote rol. Karlsruhe heeft meerdere toevalswegen en is makkelijk bereikbaar met het vliegtuig, de trein en de auto.

Meer informatie en tickets voor LEARNTEC 2020 kan u vinden via volgende link www.learntec.de

In samenwerking met de LEARNTEC 2020 mogen we 2 toegangskaarten weggeven. Stuur een mailtje via onderstaand reactieformulier en maak kans op een gratis toegangskaart.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

eric - vrijdag 11 oktober 2019

kk wil