Actueel

Weggeefactie: De Binnenkant

Alles wat we beleven als adviseur maar niet durven vertellen

di 13 apr 2021

‘Je bent zelf je belangrijkste instrument’, is een gevleugelde uitspraak onder adviseurs. Maar wat betekent deze oproep eigenlijk? In De Binnenkant delen tien ervaren adviseurs hun belevenissen; en dat doen ze in volle eerlijkheid. Je wordt in hun binnenkant toegelaten: in hun gedachten, gevoelens en twijfels tijdens het werk. Ze delen de reflecties die ze achteraf hebben; het zoeken naar betekenis, praktijktheorie en concepten. Zo laden zij het begrip ‘jezelf als instrument’ in het adviesvak.


In deze persoonlijke verhalen schuilen herkenbare dilemma’s en universele thema’s. Professionaliteit is niet compleet als je niet ook de binnenkant, de persoon van de adviseur mee-neemt in je werk. Dit boek laat zien hoe waardevol dat oppakken van de binnenkant kan zijn. We verwachten dat je zal glimlachen van herkenning en hopen dat het je tot nadenken, twijfel en reflectie zal aanzetten. 

Wij geven drie exemplaren van De Binnenkant weg. Deze weggeefactie loopt tot en met woensdag 5 mei. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

 

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden meegenomen


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Karin - maandag 19 april 2021

Als loopbaancoach en personal coach merk ik dagelijks dat ik mezelf meeneem in elk gesprek. Dat kan niet anders. Daarnaast is het altijd weer zaak om te focussen op 'waardevrij'. Ben benieuwd naar het boek.

Floor - vrijdag 16 april 2021

Nieuwsgierig! Naar hoe deze ervaren adviseurs het begrip 'jezelf als instrument' laden. En ook naar wat reflectie & delen hiervan brengt. En wat dit doet met 'stevig staan' als adviseur.

Anja Berens - donderdag 15 april 2021

Merk dat ik nog dagelijks kan en wil leren en ben heel benieuwd hoe andere adviseurs werken, voelen en doen

Marion Huisman - donderdag 15 april 2021

Ik ben nieuwsgierig of mijn professionele onderbuikgevoelens stroken met die van anderen en zoek als het ware bevestiging, zo menselijk.

Alice Wiegers - donderdag 15 april 2021

Nieuwsgierig makend deze titel. Ik ben vooral gefascineerd door het niet durven te vertellen...en dat dan toch doen in dit boek ;-)

Helma - donderdag 15 april 2021

Deze kwam langs via adviseursplatform eerder deze week. Kijk er naar uit om ervaringen te lezen en te proeven en vooral te voelen waar t raakt, zodat ik dit mee kan nemen in mijn werk als Loopbaancoach.

Mieke van der Kroon - donderdag 15 april 2021

Je resoneert mee met de energie in de groep en op dat moment heel bewustzijn; wat is van jezelf en wat is van de groep; wat probeert deze context te vertellen? Leuk! Ik ben nieuwsgierig!

Suzanne - donderdag 15 april 2021

Leuk, ben heel benieuwd

Marjan den Hartog - donderdag 15 april 2021

dat onbeschreven onderbuik, niet pluisgevoel daar moet je als coach iets mee...maar enige zelfreflectie is vooraf wel nodig...want waarom raak je als coach getrickerd?

Thea - donderdag 15 april 2021

Prachtig onderwerp, vreemd eigenlijk dat hier niet meer boeken over zijn!

Pieter Stein - donderdag 15 april 2021

“Ik ruik onraad” en “Ik voel aan mijn water dat hier iets speelt” zijn onze early warners om extra alert te zijn. Signalen die alleen aan je eigen binnenkant ervaart. Voor mij onmisbaar onderdeel van je adviesrol.

Astrid De Boer - donderdag 15 april 2021

Als beginnend coach zal dit zeker een waardevol boek zijn!!

Evert Pruis - donderdag 15 april 2021

Met wie je bent als mens, in de volle breedte en met alles wat er is: onzekerheden, irritaties, blijdschap, pijn in je onderbuik, een inzicht, verschijn je bij de ander. Als ware het besmettelijk.

Simone Kerver - donderdag 15 april 2021

Zeer benieuwd naar de binnenkant van de adviseurs en het boek.

Iris Luppenga - donderdag 15 april 2021

Mooie actie