Actueel

Weggeefactie: De Sweet Spot van Leiderschap

Waar visie, autonomie en motivatie samenkomen

di 15 nov 2022

Deze tijden vragen om ander leiderschap. Peter Nientied en Jantien Martin hebben een leiderschapsmodel ontwikkeld gebaseerd op een alternatieve kijk op leiderschap, met zelfleiderschap als basis, ondersteund door empowering leidinggevenden die verantwoordelijkheden en zeggenschap delegeren om gedeeld leiderschap in teams te stimuleren. Daar waar zelfleiderschap, empowering leiderschap en gedeeld leiderschap samenkomen, ontstaat een vliegwiel. Dit is de sweet spot van leiderschap.

Hoe je de sweet spot van leiderschap benadert, wordt met aansprekende voorbeelden en praktische stappen in het boek uitgelegd. Door aan de slag te gaan met de inzichten en strategieën uit dit boek wordt het leiderschap meer gedeeld en nemen het werkplezier, de autonomie en de motivatie toe, en daardoor het succes van de organisatie.

Lezers kunnen een gratis quick scan zelfleiderschap doen, en een uitgebreide scan met werkboek om te beoordelen of zelfleiderschap goed inzetbaar is in de organisatie en bij coaching. Ook is een white paper met meer uitleg over zelfleiderschap beschikbaar

In samenwerking met de auteurs mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 30 november. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.


Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Leonore - dinsdag 29 november 2022

Erg benieuwd naar de SWEETSPOT!!! En vooral het vliegwieleffect.

Jan Pieter Duhen - maandag 21 november 2022

Ben heel benieuwd naar dit boek.

hendriksen j. - vrijdag 18 november 2022

van sweetspot word ik wat zweterig, een lichte opwinding overvalt mij. Waarom begrijp ik dit begrip niet? En iedereen om mij heen (natuurlijk) wel? Ik ga het woord maar eens inbrengen in mijn intervisiegroep: help, wat is een sweetspot?

M - vrijdag 18 november 2022

Prachtige elementen om je eigen leiderschap weer eens een onder de loep te nemen en als een deel van het geheel on te zetten

ansje Rooijackers - donderdag 17 november 2022

ik maak graag kans!

Lea van de Beek - donderdag 17 november 2022

Heel interessant omdat onze organisatie bezig is met persoonlijk en inspirerend leiderschap en wij vanuit de SBB Academie in 2023 verder willen gaan hiermee. De praktische insteek van het boek spreekt me aan en ik ben nieuwsgierig naar de quick scan.

Bert Jorritsma - donderdag 17 november 2022

Zelfleiderschap als basis voor leiderschap aan anderen is een toepasbaar uitgangspunt voor studenten die een minor over leidinggeven volgen. Ben nieuwsgierig naar de vertaling naar de praktijk en casus,

Sonja Brussee - donderdag 17 november 2022

Dit boek is wat ik heel graag wil lezen om toe te passen in de praktijk, als re-integratieadviseur, DI en coach leidinggevende.

Annemarie de Graaf - donderdag 17 november 2022

Een heel interessant thema. Ik ben benieuwd of het boek ook ingaat op de behoeften die verschillende generaties hebben. Het boek nog niet gelezen.

Simon van Ulft - donderdag 17 november 2022

Graag