Actueel

Weggeefactie: Hooggeëerd publiek

Spreken voor grote groepen

wo 23 jan 2019

Je hoort hoe de dagvoorzitter je aankondigt, loopt het podium op, haalt diep adem en dan…

Dit boek bereidt je strategisch, inhoudelijk en praktisch voor op het spreken voor grote groepen. Je leert hoe je inspeelt op de behoeften van het publiek, zonder je eigen doel en ambities uit het oog te verliezen.

Hooggeëerd publiek is een methode die start bij de voorbereidingen: 3 maanden, 3 weken, 3 dagen, 3 uur, 3 minuten en 3 seconden van tevoren. Je leert hoe een presentatie kan bijdragen aan je persoonlijke ambities en hoe je een goede publieksanalyse maakt, zodat je je publiek in duidelijke stappen overtuigt, verleidt, verrast, verbindt, betrekt en activeert.

Over de auteur
Judith de Bruijn stond als peuter al op de tafel te zingen, maar koos als achttienjarige toch voor een gedegen academische opleiding: onderwijskunde. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, en al snel na haar studie werd ze presentatrice bij de AVRO. Tien jaar daarna startte ze haar eigen bedrijf. Ze ontwikkelt trainingen, is veelgevraagd dagvoorzitter, ontwikkelde zich als procesbegeleider en ging zich uiteindelijk richten op het coachen van sprekers, en met name bij het ontwikkelen van hun verhaal. Al deze kennis en ervaring samen vormen de bouwstenen van Hooggeëerd publiek.

Hooggeëerd publiek is daarmee een complete en praktische methode voor wetenschappers, leidinggevenden, bestuurders, auteurs, ondernemers, consultants en ambtenaren die een presentatie mogen of moeten houden voor een groot publiek.

In samenwerking met Vakmedianet mogen we 5 exemplaren van dit boek weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m dinsdag 5 februari. Winnaars worden woensdag 6 februari per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Andries Scherpenzeel - maandag 11 februari 2019

Ja ik wil graag een exemplaar willen lezen om tips te krijgen voor op het podium

Judith de Bruijn - woensdag 30 januari 2019

Wat leuk om al deze reacties te lezen! Ik hoop dat jullie blij zijn met het boek (als je wint) en contact me aub via Linkedin of rechtstreeks als je vragen hebt. Of adviezen :-)

Els Hoogeboom - maandag 28 januari 2019

Het lijkt me heel fijn om extra handvatten te krijgen over de mogelijkheden om 'publiek' te verleiden, te verrassen en te verbinden

Daniel van Gelooven - maandag 28 januari 2019

Verhalen vertellen is een kunst, verhalen presenteren ook. In mijn beleving vinden mensen het leuk naar verhalen te luisteren als ze goed verteld worden. Ik daarom ook heel benieuwd naar de tips en ervaringen van Judith.

Arjan Doolaar - vrijdag 25 januari 2019

-

Cynthia Beijdorff - vrijdag 25 januari 2019

Ervaringsverhalen en voorbeelden van een weg naar ontspannen presenteren, ik en de deelnemers aan mijn trainingen zijn nieuwsgierig! Het is goed te weten dat je niet de enige bent én samen met alle tips overal vandaan kun je je eigen weg beter uitstippelen, zodat je zelfs uitkijkt naar je volgende presentatie, echt waar!

hermine de Wolf - donderdag 24 januari 2019

als docent sta ik regelmatig voor 150 studenten ......................te bibberen.

margreet Visser - donderdag 24 januari 2019

Het past supergoed bij een vraag die ik nu heb liggen

ben - donderdag 24 januari 2019

clown of trapeze

marjan van der Wel - donderdag 24 januari 2019

Vroeger was ik kleuterjuf en een 'rasverteller'. Improvisatie was mijn tweede natuur. Ik ben het wat afgeleerd en grijp snel naar een presentatie....Graag wil ik weer goed aansluiten, improviseren en mijn publiek boeien. Daarom ben ik erg geinteresseerd in het boek!

Esther van der Klok - donderdag 24 januari 2019

Een handig boek voor mijn lessen presenteren!

Chris Laarman - donderdag 24 januari 2019

Bij alle boeken over presenteren en cursus geven, is dit een welkome en fraaie aanvulling.

Mariette Wildoer - donderdag 24 januari 2019

Reuzebenieuwd hoe Judith het Hoogste Woord echt laat binnenkomen bij Hooggeëerd publiek!

Herman Heemskerk - donderdag 24 januari 2019

Kom maar op met dat boek! Ik ben jaloers op goede sprekers en vind dat ik op dat gebied nog wel wat te ontwikkelen heb!

Maryse - donderdag 24 januari 2019

Dit boek is absoluut een aanrader! Ik heb het boek geleend in de bibliotheek maar zou het graag zelf willen ontvangen omdat er heel veel bruikbare tips en goede strategieën worden genoemd voor de opzet van je presentatie. Judith de Bruijn schrijft op een heldere en aanstekelijke wijze.

Claudine Hogenboom - donderdag 24 januari 2019

Dit boek lijkt mij een waardevolle aanvulling op mijn werk met de ideeën van Aristoteles die zo mooi de retorica introduceerde. Ik ben benieuwd wat Aristoteles van Judith de Bruijn kan leren!

J.v.d. Pol - donderdag 24 januari 2019

john kistermann - donderdag 24 januari 2019

Wow interessant boek