Actueel

Weggeefactie Liefdevol leidinggeven

wo 18 nov 2020

De anderhalvemetersamenleving levert voor iedere leidinggevende complexe situaties op. Situaties waarin je als manager niet meer eenzijdig kunt kiezen. Je moet zowel vriendelijk als begripvol zijn én hard waar nodig. Visie hebben én ruimte bieden. Coachend zijn én sturend. Liefdevol leidinggeven is het vermogen om te gedijen in complexe situaties. In dit boek leer je met spanning om te gaan, uitersten bij elkaar te brengen en ze te integreren tot een nieuwe wijsheid. Een wijsheid die recht doet aan het belang van alle betrokkenen, inclusief jijzelf. En dat is niet hetzelfde als een compromis. De 12 vaardigheden die in dit boek zijn beschreven vormen een aanvulling op jouw vaardigheden als manager. Hierdoor wordt leidinggeven in complexe situaties die je nu met je organisatie het hoofd moet bieden vele malen makkelijker – en leuker. 

 

In samenwerking met S2 uitgevers mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 1 december. Winnaars worden woensdag 2 december per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen. 


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Jennifer - zondag 29 november 2020

Graag zou ik in bezit willen komen van dit boek, zodat ik de tips die in het boek voorkomen kan gebruiken in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Nel - vrijdag 20 november 2020

Graag win ik dit boek! Er staan vast tips, tools en meer in om managers te bgeleiden in deze complexe tijd. Het coachen van managers en teams zijn mijn kerntaken, zowel in loondienst als vanuit mijn eigen praktijk. Ik duim!!!! Mvrgr, Nel

m.schuurmans - vrijdag 20 november 2020

heel benieuwd naar deze vaardigheden. Kan ze goed benutten in mijn werk

Philippe Belien - donderdag 19 november 2020

Ik lees graag mee hoe de liefde met complexiteit omgaat. Beloftevol. Relevant.

JanR van der Steeg - donderdag 19 november 2020

Ik coach veel leidinggevenden. Lijkt mij een hele waardevolle aanvulling van mijn toolbox. Interessant voor mij maar zeker ook een aanbeveling voor mijn cliënten.

Hanneke - donderdag 19 november 2020

Nieuwsgierig omdat ik daar allang in geloof

Wendy Vermeulen - donderdag 19 november 2020

Als afdelingshoofd lijkt mij dit een heel interessant en leerzaam boek. De titel spreekt mij erg aan!

catherine ruys - donderdag 19 november 2020

interessant!

Gill Bollegraf - donderdag 19 november 2020

Graag!