AGENDA...

Actueel

Weggeefactie: Pionierend Leiderschap

di 09 mei 2023

Pionierend Leiderschap: Een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie schetst een toekomstbeeld waarin zelfleiderschap en zelfinitiatief belangrijke pijlers zijn in organisaties en in de maatschappij. Dit boek, dat niet alleen bedoeld is voor managers en leiders, maar voor eenieder met idealen voor een betere wereld, zet aan tot actie en positieve verandering.

- Hoe word jij die pionier die iets in de wereld verandert?
- Hoe ben jij een inspiratie voor anderen?
- Hoe zet jij door als je weerstand krijgt?
- Hoe kun jij van waarde zijn en impact hebben met jouw idealen?

Pionierend Leiderschap is een leiderschapsfilosofie die wijst op de noodzaak van het ontwikkelen van ons bewustzijn als mens en het weer in contact komen met onze oorspronkelijke intelligente en voortstuwende creatiekracht die bergen kan verzetten.

In het boek vind je een pionierstest die je ook digitaal kunt doen via https://www.pionierendleiderschap.nl/pionierstest Zo heb je een startpunt voor jouw leiderschap bij verandering.

Carla de Ruiter is pionier, visionair, leiderschapsontwikkelaar en -trainer. Zij werkte ruim 25 jaar als leidinggevende in uiteenlopende organisaties. Zij interviewde voor diverse mediaplatforms bekende en onbekende pioniers. Mede hierdoor ontwikkelde zij nieuwe inzichten voor verdergaande verdieping en transformatie van leiderschap en cultuurverandering. “De wereld van vandaag heeft echte leiders nodig die pionier durven zijn, die snappen wat er nodig is en niet terugdeinzen om van betekenis te zijn voor de maatschappij.”

Wat anderen zeggen over dit boek
"Een van de beste boeken van de laatste tijd, zo niet het beste. Ik heb drie meter coachingsboeken staan van Alan Watts tot Jan Bommerez tot Bruce Lipton tot 
Byron Katie, dit boek staat er niet alleen tussen, het steekt er boven uit." – Michel Porro, co-auteur de Klimaatalmanak.
"We kunnen alleen maar beamen dat dit een levens veranderend boek is!" – Redactie Bloom.

In samenwerking met Heart Media mogen we 4 exemplaren weggeven van dit boek. Deze weggeefactie loopt tot en met 25 mei. Winnaars worden via mail geïnformeerd.


Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Nog geen reacties geplaatst