Actueel

Weggeefactie: Signatuur in de zorg

Voor leiderschap met positieve impact

wo 22 jan 2020

Als verantwoordelijke signeer je van alles: brieven, offertes, contracten en andere documenten. De signatuur waar het in dit boek over gaat, betreft echter niet de letterlijke handtekening die je zet, maar de wijze waarop jij persoonlijk invulling geeft aan jouw rol. Waar jouw krabbel onderaan een brief al uniek is en een bevestiging vormt van jouw instemming, gaat jouw signatuur nog veel verder. Zij is de uiting van wie jij bent: jouw visie, jouw denken en jouw handelen.

Jij bent uniek. En je signatuur is dat ook. Jouw signatuur heeft de kracht om jou en jouw opdracht te maken en te breken. Het kennen van jouw signatuur helpt je bij de dilemma’s en vraagstukken van alledag. Bewustzijnsontwikkeling op de kracht van jouw eigen signatuur zal leiden tot bevrijding van je belemmerende gedachten en patronen. In dit boek lees je hoe het zal resulteren in duurzaam leiderschap, dat recht doet aan je opdracht, aan je medewerkers en, het allerbelangrijkste in de zorg, aan je cliënten. 

Diverse bestuurders, directeuren en managers uit de zorg vertellen je in openhartige interviews in dit boek over hun signatuur. Je krijgt een inkijkje in hun zoektocht naar het inzetten van signatuur. Het laat je zien waar het werkelijk om draait.

Zo wordt het dagelijkse verhaal van de cliënt het uitgangspunt en komen we bij wat we noemen ‘kwalitatief goede zorg’.

 

 

In samenwerking met S2 Uitgevers mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 4 februari. Winnaars worden woensdag 5 februari per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Let op: reacties via onderstaand veld worden niet meegenomen.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Esther van der Zee - maandag 27 januari 2020

Heel benieuwd naar dit boek van een voormalig opdrachtgeefster. Nu ik zelf op die positie zit (directeur in sociaal werk) nieuwsgierig naar de inspiratie van collega leiders.