Actueel

Weggeefactie: Visueel Samenwerken

Maakt teams slimmer en effectiever

wo 13 mei 2020

Visueel Samenwerken is een krachtige toolkit om meetings, projecten & processen te verbeteren. In het boek wordt uitgelegd hoe elk team een visuele “taal” kan creëren om de communicatie en samenwerking rond de belangrijkste doelen van het team te verbeteren.

Visueel Samenwerken werkt heel krachtig in allerlei uiteenlopende settings, waaronder meetings, strategiesessies, projectplanning, innovatie en businessplanning. Om de weerstand te overwinnen van teamleden die beweren dat ze “niet kunnen tekenen”, hebben de auteurs een eenvoudig toepasbare methode ontwikkeld die iedereen helpt om vrijwel alles te tekenen.

Moet jouw organisatie agile, snel of duurzaam zijn? Wanneer een team zijn doelen, wensen en doelstellingen tekent, wordt het slimmer en meer gefocust. Door samen te tekenen, leer je samen, en in een wereld die continu verandert, is het vermogen om samen te leren een voorwaarde voor duurzaam succes.

Visueel Samenwerken is de vertaling van Visual Collaboration. Dit boek heeft onlangs de Bronze Axiom Business Book Award 2020 gewonnen in de categorie Networking.

'Dit boek representeert het beste van wat het visueel faciliteren-vakgebied te bieden heeft. Het is duidelijk, van hoge kwaliteit, goed gestructureerd, concreet en praktisch. Het zit vol aha’s, niet alleen voor iedereen die met visueel werken wil beginnen, maar ook voor degenen onder ons die al jarenlang in het vak zitten.' - Patrick van der Pijl, Producent van Business Model Generatie en auteur van Ontwerp Betere Business

 

Loa Baastrup en Ole Qvist-Sørensen werken beiden bij Bigger Picture. Samen hebben ze de methoden en tools uit Visueel samenwerken ontwikkeld, getest en toegepast in meer dan 500 organisaties in de private, publieke en civiele sector.

Meer informatie over het boek vind je in de Businezz-shop!

 

In samenwerking met Management Impact mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 26 mei. Woensdag 27 mei worden de winnaars per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Leonore - dinsdag 19 mei 2020

Lijkt me super om dit te kunnen delen met mijn mede facilitatoren van mijn werk en lijkt me heerlijk inspirerend zeker in de huidige tijd!

Ingrid van der Burgt - zondag 17 mei 2020

Alle hulp is nodig in deze tijd, Hou het werken fijn, dit kan daaraan bijdragen

Marion - zondag 17 mei 2020

Per 1 april gestart als sociaal werker in een compleet nieuw team. Heel wat werk aan de winkel om als team een team te worden. Visueel samenwerken lijkt me een mooi instrument om een duurzaam team te bouwen.

Elsbeth - zaterdag 16 mei 2020

Wil heel graag meer visueel werken!

Violette Brand - donderdag 14 mei 2020

Als coach werk ik graag met tekenen. Het geeft zoveel inzicht! Mooi om dat ook in teams toe te passen. Daar zou dit boek goed bij van pas komen.

richard post - donderdag 14 mei 2020

als beelddenker en bezig met master ben ik benieuwd naar de inhoud

j.hendriksen - donderdag 14 mei 2020

een grote verrassing dat dit boek uitkomt!

Ineke Koops - donderdag 14 mei 2020

Was een uur geleden nog bezig om me tekentaal eigen te maken. Valt nog niet mee, maar ik wil het wel echt gaan inzetten. Dus die eenvoudig toepasbare methode is zeer welkom!

Inge Trakzel - donderdag 14 mei 2020

Geweldige aanbieding in deze uitdagende tijden van Covid-19 aanpassingen.

Hanneke - donderdag 14 mei 2020

Mooie aanvulling op een laatst gevolgde training

Ine Neven - donderdag 14 mei 2020

Visueel samenwerken is een krachtig en effectief interactief communicatie- "tool" dat mij veel doet denken aan de "Group-Model-Building"- methode (Vennix, 1996) Facilitating Team learning Using System Dynamics.

Huub van Osch - donderdag 14 mei 2020

prachtig voor deze tijd

Henning Zorn - donderdag 14 mei 2020

een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Frans van Hout - donderdag 14 mei 2020

Visueel samenwerken heeft de toekomst!

Vicky de Kuijper - donderdag 14 mei 2020

.

Piet Mathot - donderdag 14 mei 2020

Dit lijkt mij een fantastisch boek, welke ik goed in mijn werk kan gebruiken. Ik loop vaak vast omdat ik zelf het plaatje wel kan maken, maar de deelnemers niet altijd, dit boek kan mij helpen. Piet Mathot

Martin Nieuwenhuis - donderdag 14 mei 2020

Dank