Actueel

Winactie: Toegangskaart Congres ‘Liefde voor Leren’

wo 21 nov 2018

Op Valentijnsdag, 14 februari 2019, organiseert het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties (TvOO) het congres ‘Liefde voor Leren’.

Vanuit de wetenschap, de filosofie en de techniek verkennen we de nieuwste trends en ontwikkelingen op het leergebied. Robert Jan Simons van de "Canon van het leren" trapt af. Hij vraagt zich af waaraan we merken dat iemand of wijzelf liefde voor leren koesteren. Zijn er verschillende soorten van liefde voor leren of kunnen we die liefdes ook ontwikkelen? Ook is er ruimte voor filosofie, Marjan Slob neemt ons daarin mee.

De dag zou niet compleet zijn zonder praktijktoepassingen: doen is immers de beste manier van denken. Kies dus voor het DOEN van uw favoriete sessies. De sessierondes worden theatraal & muzikaal plenair afgesloten. Door wie? Dat blijft nog even geheim. Met een afgestemd en gevarieerd programma  zorgen we ervoor dat je geïnspireerd en "verliefd" weer huiswaarts keert.

Datum: 14 februari 2019
Locatie: De Reehorst, Ede
Programma: Klik hier voor het volledige programma

Doe mee aan de winactie en maak kans op een gratis toegangskaart!
We geven één toegangskaart t.w.v. € 185,00 excl. btw. weggeven voor dit event! Deze winactie loopt t/m dinsdag 4 december. De winnaar wordt woensdag 5 december per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Antoinette van Schaik - vrijdag 23 november 2018

Per 1 januari 2019 start ik met een nieuwe baan als Sr. Opleidingsadviseur. En wat er mooier om vanuit deze functie met zoveel mogelijk mensen mijn liefde voor leren te delen?