Actueel

Winactie: Toegangskaart Jaarcongres HRM & het onderwijs

De onderwijstransitie en HR-kanteling praktisch in beeld

do 11 okt 2018

De afgelopen 10 jaar zijn er volop veranderingen in het onderwijs doorgevoerd, waarbij niet langer meer het systeem maar de leerling in het middelpunt van zijn of haar leerproces staat. Tijdens de 10e editie van HRM & het Onderwijs blikken we terug op de afgelopen 10 jaar, kijken we vooruit en staan we stil bij de huidige transformatie en brengen we de HR kanteling praktisch in beeld. We gaan in gesprek en in verbinding over:

  • Het bouwen aan een open cultuur waarin mensen graag willen samenwerken
  • Het ontwikkelen van een helder toekomstbeeld
  • Het bieden van maatwerk in de arbeidsrelatie en ontwikkelmogelijkheden
  • Leiderschap gericht op een duurzame onderwijskundige ontwikkeling
  • Het creëren van een continue dialoog en verbinding tussen de visie van de school, ontwikkeling van onderwijs en de professionele ontwikkeling van personeel
  • Het continu wendbaar pro-organiseren kunnen toepassen binnen de school als een professionele leergemeenschap. Met HR als drijvende kracht in deze organisatie- en cultuurverandering

Dat vraagt visie, durf, kracht, lef, moed, loslaten en vastpakken, (professionele) ruimte, tijd en een budget van leidinggevenden en medewerkers. HR is de drijvende kracht achter deze organisatie- en cultuurverandering, waarbij we nieuwe manieren van Leren en Onderwijs, visies, inzichten en aanpakken delen en samenwerken centraal staat. Met een blik naar buiten, over de eigen organisatiegrenzen heen.

Met keynotes van...
Allard Droste, Jay Marino, Myriam Lieskamp, Selma Klinkhamer, Simon Douw, Marielle Groenendijk. Klik hier voor alle sprekers

HRM & het Onderwijs is van belang voor…
Directeuren en managers HRM, personeelsfunctionarissen, managers verantwoordelijk voor organisatie, planning & personeelsontwikkeling, afdelingshoofden P&O, operationeel managers, locatiedirecteuren of -leiders, bovenschoolse directeuren, bestuurders P&O, beleidsmedewerkers HRM, competentiemanagers, veranderingsmanagers, admini­strateurs, kennismanagers, organisatieadviseurs, ICT en informatiemanagers en adviseurs op het gebied van HRM. Werkzaam in de onderwijssector, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO) en kinderopvang.

Praktische info
Het jaarcongres met expositie HRM en het Onderwijs vindt plaats op dinsdag 27 november 2018 in Congrescentrum het Spant!
Klik hier voor het volledige programma

Doe mee aan de winactie en maak kans op een gratis toegangskaart!
In samenwerking met organisator CKC Seminars mogen we één toegangskaart t.w.v. € 345,00 excl. btw. weggeven voor dit event! Deze winactie loopt t/m dinsdag 30 oktober. De winnaar wordt woensdag 31 oktober per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

marit - donderdag 18 oktober 2018

hoe gaaf is dat om onderwijs nog sterker neer te zetten dmv goede focus aanbrengen vanuit HR.