Actueel

Winactie: Toegangskaart VOV-Congres

di 17 okt 2017

VOV lerend netwerk, dé ledenvereniging voor Leren en Ontwikkelen in Vlaanderen, organiseert op 16 november haar eerste internationale VOV-Congres. Het haalt daarvoor drie topsprekers naar België die hun strepen reeds verdienden op Learning Technologies en ATD: Will Thalheimer, Julia Shaw en Donald. H. Taylor. Je kan hen vanaf 13u30 live aan het werk zien in de Brabanthal in Leuven.

Dat is echter niet alles. In het ticket zit toegang tot de VOV-beurs, Experience Ville en de netwerkreceptie inbegrepen.

De VOV-beurs is dé dag rond leren en ontwikkelen. Ongeveer tweeduizend hr en l&d professionals kunnen er met elkaar kennismaken én ontdekken wat de markt zoal te bieden heeft via 150 standen, 18 workshops en 40 presentatiesessies.

Er zal ook op de Experience Ville heel wat te beleven zijn: Virtual Reality demonstraties, O² Chairs, vorkliftinitiaties én ontmoetingen met gekende auteurs van hr-vakliteratuur.

De beurs opent haar deuren om 8u. Je kan dus voor aanvang van het congres ruim de tijd nemen om op verkenning te gaan en een hapje te eten.

In samenwerking met de organisator van dit event mogen we een gratis toegangskaart t.w.v. € 393,25, weggeven! Deze winactie loopt t/m dinsdag 31 oktober. De winnaar wordt woensdag 1 november per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

HJ mol - vrijdag 20 oktober 2017

Wow. Dit is gaaf.

Marianne L. van der Meer - donderdag 19 oktober 2017

ben nieuwsgierig

anne van put - donderdag 19 oktober 2017

Mijn hogeschool kan/wil de toegang tot dit congres niet betalen maar ik ben super gemotiveerd om deze dag bij te wonen.