Actueel

Winactie: Zevenmijlsprogramma - Training in makkelijk verandermanagement

Gratis deelname in ruil voor een vlog!

wo 23 aug 2017

Maak kans op gratis deelname aan het Zevenmijlsprogramma
Wij zijn op zoek naar een manager of adviseur voor wie het Zevenmijlsprogramma precies is wat hij of zij zoekt. Maar je moet het ook ontzettend leuk vinden om hier via social media ruchtbaarheid aan te geven. Ben jij dan ook nog eens een soort Enzo Knol en deel jij je belevenissen zonder schroom door te vloggen met je volgers, dan zijn wij naar jou op zoek!

Ik doe mee!
en hoop deze training te winnen in ruil voor een vlog!

Wat levert het Zevenmijlsprogramma jou op?

  • Jij weet precies hoe je teams én management met onaangepast gedrag uit het beton krijgt.
  • Jij bent de change-goeroe in jouw organisatie die snapt hoe dat echt zit met veranderen.
  • Jij weet hoe je doorzet als alle seinen op rood gaan.
  • Jij hoeft maar één keer met teams te praten in plaats van twintig keer met alle individuen.
  • Jij ploetert niet langer de verkeerde kant op.

Waarom zou je een training van Plan B willen winnen?

  • Omdat wij sinds 2010 al 854 managers en adviseurs hebben getraind in makkelijker veranderen.
  • Omdat oprichters Maaike Thiecke en Bianca van Leeuwen de auteurs zijn van de bestseller Systemisch TransitieManagement - Neem voor de verandering de makkelijke weg! (2013) en sinds 2016 ook van 13 heilige huisjes over managen aan diggelen!
  • Omdat deelnemers onze trainingen beschrijven als lekker praktisch én life changing (een gemiddelde beoordeling van 8,9).

Voor wie is de training geschikt?
Als jij niks liever wilt dan met kop en schouders boven je concurrenten en collega’s uitsteken omdat jij echt snapt wat er nodig is om gedrag en cultuur te veranderen. En als jij wilt weten hoe je dat braakliggend terrein van jouw organisatie kunt ontginnen. Dan is deze training voor jou gemaakt!

Praktische informatie
Wanneer: tweedaagse training op 26 september en 7 november 2017
Waar: Zuidzijde 96, 2977 XC Goudriaan
Meer weten? Kijk op www.bvplanb.nl


Reacties van deelnemers
“Ik dacht dat ik niks meer te leren had na mijn dure MBA-opleiding Change Management. Bij Plan B leerde ik in twee dagen meer dan in twee jaar universiteit…”

“Ik snap het! Ik snap het echt! Waarom we steeds maar in dezelfde cirkels ronddraaien. Waarom we hier dat ongelofelijke potentieel maar niet aangeboord krijgen. Nu weet ik tenminste aan welke knoppen we kunnen draaien. En ook: aan welke niet…”

“Zelden zoveel geleerd. Zelden zoveel gelachen.”

Maak kans op gratis deelname aan het Zevenmijlsprogramma
Wij zijn op zoek naar een manager of adviseur voor wie het Zevenmijlsprogramma precies is wat hij of zij nodig heeft. Maar je moet het ook ontzettend leuk vinden om hier via social media ruchtbaarheid aan te geven. Ben jij dan ook nog eens een soort Enzo Knol en deel jij je belevenissen zonder schroom door te vloggen met je volgers, dan zijn wij naar jou op zoek!

Ik doe mee!
en hoop deze training te winnen in ruil voor een vlog!


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Karel Nijs - maandag 28 augustus 2017

Beste, Ik begeleid de Digitale Transformatie binnen KBC Corporate Banking. Het afgelopen 1,5 jaar ging dit vooral over de digitale werkplek (O365 enz) en het digitaal vaardig en zelfredzaam maken van de collega's. Door komende investeringen moeten we een versnelling hoger schakelen en de collega's voorbereiden op de grote golf van veranderingen die er aankomen. Dit combineren we met een aanpak om meer innovatief gedrag te stimuleren. Ik ben geïnteresseerd om hier aan deel te nemen en de vloggen. Als blogger heb ik al veel over change geschreven, qua vlogging moet ik wel nog de eerste stappen zetten. Meer informatie op mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/karelnijs82/ Mijn blog: https://norulesjustwords.wordpress.com/ Mijn Twitter: @NoRulesJustWord Alvast bedankt. Groeten, Karel Nijs