Partners

TvOO is onderdeel van het lidmaatschap van Develhub, de netwerkorganisatie voor L&D- en HRD- professionals. Belangrijk voor het vakblad zijn ook die organisaties die zich, net als Develhub willen committeren als partner met als primair doel het bevorderen van de kwaliteit in het L&D- en HRD-vakgebied.

In de rubriek Partners kunt u zich profileren met een ruime omschrijving, logo en link. De vermelding zal permanent in deze rubriek blijven staan.

Als partner kunnen we u een aantal diensten aanbieden:

  • Mooie presentatie + link van uw organisatie op de website van het TvOO
  • Gratis plaatsing van uw activiteiten  in de rubriek Agenda
  • Korting van 25% op partnerschap bij het congres Liefde voor Leren. 
  • Gratis plaatsing van vacatures in de rubriek actueel

De kosten voor een partnerschap op de website zijn € 95,00 (exclusief BTW) per jaar. 

Wilt u zich aanmelden als partner of benieuwd naar alle mogelijkheden?  
Neem contact op met Eric Vullers
E.  eric@kloosterhof.nl |
T.  0475-597151

Samen naar een hoger niveau

Develhub is een beroepsvereniging en hét onafhankelijke platform dat zich richt op het verbinden en professionaliseren van iedereen die zich structureel bezighoudt met leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. ‘You learn, we learn’ 

Voor méér inzicht in (de kwaliteit) van opleidingen in de markt

Cedeo begon in 1980 als initiatief van HR-managers bij grote Nederlandse bedrijven en instellingen van Nederland, met steun van het ministerie van Economische Zaken. 

Maakt duurzame inzetbaarheid gemakkelijker

Onze missie is de beste software te leveren om duurzame inzetbaarheid zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Daarom leveren wij het meest complete cliëntvolgsysteem dat jouw werk echt gemakkelijker maakt.

Alba-academie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Omdat we hier geen concessies aan doen, behalen onze coachopleidingen tijdens (inter)nationale toetsingen keer op keer extreem hoge scores.