Weggeefactie: Hybride

Actueel

ma 18 jan 2021

 

We hebben steeds meer online en hybride bijeenkomsten. Het boek HYBRIDE: organiseer interactieve bijeenkomsten – Van vergadering tot training, online & offline zorgt dat jouw bijeenkomsten ook interactief, leuk én effectief zijn! Van brainstorm tot vergadering, van teamoverleg tot training: in dit boek vind je praktische tips, technische aandachtspunten, een keuzehulp én heel veel werkvormen. Goed onderbouwd en lekker praktisch. 

Matthijs Steeneveld is positief organisatiepsycholoog en werkt als trainer, adviseur en auteur. Het boek HYBRIDE: organiseer interactieve bijeenkomsten – Van vergadering tot training, online & offline is bedoeld voor voorzitters, teamleiders, facilitators en trainers die online/hybride bijeenkomsten leiden en organiseren. Meer weten? Ga naar www.msteeneveld.nl/product/hybride/

 

 

In samenwerking met Matthijs Steeneveld mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met woensdag 3 februari. De winnaars worden 4 februari per e-mail geïnformeerd. 

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie