Actueel

Weggeefactie Happy Leader

Succesvol een team aansturen op jouw manier

wo 13 apr 2022

Heb je regelmatig het gevoel dat je geen controle hebt? Dat je vooral druk bent met brandjes blussen? Dan ben je wel een manager, maar nog niet de leider die jouw team verdient. Als je een team succesvol wilt aansturen, dan kun je niet blind vertrouwen op je intuïtie. Doe wat alle goede leidinggevenden doen, en baseer je aanpak op een bewezen successtrategie. In dit boek maak je kennis met de formule van leiderschapsexpert Romilde van Commenée die je leven als leidinggevende zal veranderen. Ruil je onzekerheid in voor zelfvertrouwen en ontdek wat een goede leider doet om zijn medewerkers te overtuigen. Zo blijf je niet hangen in de middenmoot, maar groei je uit tot een succesvolle manager die leidinggeeft op een manier die past bij jou en je team. Romilde van Commenée is dé expert op het gebied van leiderschap en teamdynamiek. Met haar programma's leert ze leidinggevenden een leiderschapsstijl te ontwikkelen die bij hen past.

In samenwerking met Uitgeverij Haystack mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 27 april a.s. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Jader Franklim Pinto - dinsdag 19 april 2022

Een bewezen successtrategie volgen EN op een manier die bij je past! Geïnteresseerd in hoe die combineren.

Carolyn - vrijdag 15 april 2022

Dit boek zou ik graag delen met managers in mijn organisatie. Hoop dan ook dat ik het boek mag krijgen.

Julia Blauwkuip - donderdag 14 april 2022

Van harte onderschrijf ik wat Romilde leert: leiding geven op een manier die bij jou en je team past zorgt voor veel meer werkgeluk aan alle kanten, dus goed voor iedereen. Ik zie teveel ellende van de andere varianten, dus ben zeer gemotiveerd om iets met Romildes lessen te doen.

Geert Van Den Steen - donderdag 14 april 2022

Wat mij in het bijzonder aanspreekt is de idee om te vertrekken van strategieën die al succesvol bleken, zodat je het warm water niet opnieuw hoeft uit te vinden, maar toch een eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen. Alleen als je jezelf kan vinden in je aanpak is je stijl ook effectief. Of je als leidinggevende je medewerkers moet overtuigen, vind ik dan weer een lastige. Overtuigen schetst naar mijn aavoelen immers een kader waarbij ik als leidinggevende exact weet wat mijn medewerkers moeten, en hoe hun doelen te bereiken. Dat zou kunnen leiden tot het beknotten van hun autonomie. Maar misschien begrijp ik het verkeerd zoals het hier is geformuleerd. Benieuwd om in het boek te lezen hoe Romilde autonomie en zingeving hierin een plek geeft.

Henriette Hogebrink - donderdag 14 april 2022

Deze zou ik graag weg willen geven aan een collega!